به گزارش تابناک قم، امین مردآزاد در حاشیه بازدید سردار شاهپراغی فرمانده سپاه قم از قرارگاه اربعین استان اظهار داشت: فعالیتهای ستاد مردمی اربعین از 23 مهرماه آغاز شده و تا 15 آبان ماه پذیرای زائران اربعین حسینی هستیم.
وی افزود: 36 هزار نان توسط دستگاه نانوایی سیار پخت شده است که در این زمینه 12 نانوا در دو شیفت همکاری میکنند، 12 هزار نان سنگک توسط خیران نانوا پخت شده است که آرد آن توسط کمکهای مردمی تأمین شده است.
مسئول کمیته اجرایی قرارگاه اربعین استان قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای پخت و توزیع نان زائران اربعین حسینی تصریح کرد: در نانوایی ستاد اربعین 20 نانوا در دو شیفت به صورت جهادی مشغول فعالیت هستند و از هیچ تلاشی برای خدمترسانی به زائران حسینی دریغ نمیکنند.
مردآزاد بیان کرد: فعالیتهای نانوایی ستاد مردمی اربعین از 23 مهرماه و همزمان با حضو زائران آغاز شده است که تا 15 آبان ماه دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون 120 کیسه آرد برای تهیه 12 هزار نان سنگک استفاده شده است، خاطرنشان کرد: برای پخت 36 هزار نان که توسط نانوایی سیار تهیه شده است 100 کیسه آرد مصرف شده است.