سرپرست هیات باستان شناسی محوطه باستانی "باوه یوان" بااشاره به کشف نخستین بقایای انسانهای نئاندرتال در این محوطه، گفت: بزودی فصل جدید کاوش ها را در این صخره باستانی آغاز خواهیم کرد.
کد خبر: ۶۷۴۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۴ 29 October 2018

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا،سامان حیدری گوران  بااشاره به کشف محوطه باستانی باوه یوان کرمانشاه در سال 89، اظهارکرد: از سال گذشته اولین فعالیت های تحقیقاتی روی این محوطه باستانی انجام شد و از ابتدای امسال نیز کاوش های علمی را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: طی کاوش هایی که روی محوطه باستانی باوه یوان انجام شد، اولین بقایای انسان نئاندرتال را در ایران بصورت قطعی در این محوطه کشف کردیم.

سرپرست هیات باستان شناسی این محوطه بابیان اینکه انسان های نئاندرتال از 350 تا 39 هزار سال پیش زندگی می کرده و سپس منقرض شدند، عنوان کرد: دندان کشف شده در این کاوش متعلق به کودک شش ساله ای است که براساس انجام آزمایش رادیوکربن 14 روی این دندان، این کودک بین 42 تا 45 هزار سال پیش می‌زیسته است.

وی یادآور شد: تاکنون اسکلت هایی از انسانهای نئاندرتال در اروپا و غرب خاورمیانه کشف شده، اما این برای اولین بار است که در ایران بقایای یک انسان نئاندرتال را کشف می کنیم.

گوران تاکیدکرد: این دندان، به همراه تعداد زیادی استخوان حیوانات شکار شده همچون بزوحشی، گوزن، اسب وحشی و نیز دست افزارهای سنگی مربوط به عهد پارینه سنگی میانی کشف شد.

وی اضافه کرد: طی روزهای آینده فصل جدیدی از کاوش ها را به منظور انجام کاوش‌های عمیق‌تر در این منطقه آغاز خواهیم کرد.

به گفته این مسئول، فصل جدید کاوش های باستان شناسی در صخره باوه یوان تا چهارم آذر امسال به طول خواهد انجامید.

محوطه باستانی باوه یوان در شمال غرب شهر کرمانشاه و در مسیرجاده کرمانشاه به کامیاران در فاصله 300 متری از روستای یوان واقع شده است.

 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار