معاون استاندار قم با اشاره به اهميت نان به عنوان قوت غالب مردم اظهار داشت: نظارت بر عرضه ي نان سبوس دار در سطح استان قم بايد به صورت جدي صورت بگيرد.
کد خبر: ۴۷۷۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲ 13 August 2017
به گزارش تابناک قم، سيد صدرالدين موسوي معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار قم در جلسه شوراي سياست گذاري آرد و نان استان قم خواستار نظارت جدي بر عرضه ي آرد در بين نانوايي ها شد.

معاون استاندار قم ارتقاء كيفيت ارائه ي خدمات به مردم را ضروري دانست و افزود: در فضاي تعامل و همكاري و به دور از تنش براي خدمت به مردم تلاش شود.

موسوي با اشاره به اهميت نان به عنوان قوت غالب مردم در سلامت جامعه ادامه داد: بايستي فرهنگ استفاده از نان سبوس دار در بين مردم تقويت شود و نانوايي ها نيز به ارتقاء كيفيت نان توليدي ملزم گردند.

وي گفت: آرد مورد استفاده توسط نانوايي هاي سنگك بايستي 13 درصد سبوس گيري شده باشد و اين مسئله بايد با جديت مورد نظارت قرار بگيرد.

معاون امور اقتصادي استاندار قم همچنين عرضه ي نان استاندارد توسط فروشگاه ها را مورد تاكيد قرار داد و گفت: بايد ضمن نظارت بر عرضه ي نانهاي بسته بندي شده، از توزيع نان غيربهداشتي جلوگيري شود.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار