سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.
کد خبر: ۶۱۵۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲ 06 June 2018

به گزارش تابناک : هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو گفت: ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می شود که سبوس خام مصرف نشود.

سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.

اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.


امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود چراکه میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.

 مصرف سبوس خام برای سلامت مضر است

سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است .

 75 درصد، بار بیماری ها( سال های از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.

 

 

 

منبع : ایرنا 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار