اجرای طرح نظارت و بازرسیهای بهداشتی، ویژه ایام نوروز 98در جزیره کیش

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از فعال شدن  تیم های ویژه نظارتی در راستای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران داخلی و خارجی جزیره کیش خبر داد و گفت: تلاش  مرکز توسعه سلامت کیش بر این است که از 15اسفند97 تا پایان تعطیلات نوروزیسال98 با راه اندازی تیم های نظارتی خود ، تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی، بهداشتی را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار دهند.

دکتر رضانیا با اشاره به ورود حجم زیاد مسافران و  میهمانان نوروزی و گردشگران در ایام نوروز افزود : این طرح نظارتی در قالب6تیم نظارتی به صورت اکیپ دو نفره برای از اماکن حساس و میهمانپذیرها  رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فست‌فودها، نانوایی‌ها، بیرون‌برها و مراکز عمده‌فروشی مواد غذایی انجام می شود.

رضانیا هدف از اجرای این طرح را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف به منظور  فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز بیان کرد و گفت: مهمترین مبحث ما ایمنی و بهداشت و کیفیت مواد غذایی است و انتظار می رود همه صنوف با بازرسان بهداشتی همکاری و بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضه‌کننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.

رئیسمرکز توسعه سلامت کیشافزود:رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دریافت کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است که بازرسان بهداشتی بر آن نظارت میب کنند.

گفتنی است جزیره کیش با مساحت 91 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر37 هزار نفر، سالانه میزبان حدود دو میلیون گردشگر است.