زردک یا جزر همان هویج ایرانی است که فصل برداشت آن زمستان است. این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته است.
کد خبر: ۵۳۲۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲ 02 December 2017
به گزارش تابناک : زردک یا جزر همان هویج ایرانی است که فصل برداشت آن زمستان است. این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته و کمتر در میوه فروشی ها دیده می شود.زمانی این نوع هویج (جزر) یکی از پر مصرف ترین خوراکی ها نزد ایرانیان بود. ولی متأسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و دیگر بچه های ایرانی که روزی از خوردن آن به عنوان تنقل لذت می بردند توجهی به آن نمی کنند.

* آرامبخش اعصاب
*دافع سنگ کلیه
* تقویت میل جنسی
*تعدیل کننده فشارخون
* شفافیت پوست
*تقویت کننده چشم
*افزایش شیر مادران

هویج ایرانی





منبع:مجله طب اسلامی
برچسب ها: خواص زردک ، طب اسلامی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: